Playful Interior for Kids

Kinderdekbedovertrek

De meeste kinderen houden van afwisseling en dat kan je vaak ook in de slaapkamer zien. Hing er vorige week nog een poster van zijn favoriete artiest boven zijn bureau, heeft dat nu de plaats moeten afstaan aan een tekening  van zijn lievelingsdier. De kleine details spelen een grote rol en kunnen helpen de slaapkamer in een mum van tijd nieuw leven in te blazen zonder al te veel moeite. Belangrijk echter is ook rekening te houden met de grotere details. Natuurlijk is om de zoveel maanden een nieuwe lik verf op de muur hangen allesbehalve ideaal. Maar ook het bed en dan met name het dekbedovertrek spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de sfeer.

Zeg het met een dekbedovertrek

Het veranderen van het dekbedovertrek is een erg simpele manier om de kamer in een handomdraai op te vrolijken. Bovendien kun je tegenwoordig gemakkelijk kinderdekbedovertrekken met allerlei verschillende soorten vormen, kleuren en thema’s vinden. Er is dus sowieso steevast voor ieder wat wils, van peuter tot kleuter en zelfs tieners. Dankzij het feit dat er zoveel uiteenlopende kinderdekbedovertrekken bestaan, is het kiezen van een speciaal dekbedovertrek ook een leuke manier om je kind toe te laten zijn persoonlijkheid aan te tonen. Gaat je oogappeltje liever voor de stoere look door middel van een dekbedovertrek met harde kleuren, auto’s en motoren of eerder voor een dekbedovertrek met zachte kleuren, prinsessen en eenhoorns?

Er zijn ontelbaar veel thema’s die je als uitgangspunt kunt kiezen, waaronder  Winnie the Pooh, het alfabet, schattige en lieve diertjes (kikkertjes, konijntjes, uiltjes, noem maar op), Hello Kitty, de boerderij, de jungle, piraten, prinsessen en kastelen, et cetera.

Vaak hebben jongere kinderen echter heel erg uiteenlopende interesses dus als deze lijst met thema’s het jou en je kind enkel maar moeilijker maakt om een keuze te maken dan stellen we je hier enkele van de meest populaire dekbedovertrekken voor.

Disney figuren

Disney figuren zijn voornamelijk bij peuters erg populair. Dit kunnen de moderne Disney figuren zijn zoals Vaiana en prinses Tiana maar ook de wat klassiekere Disney figuren moeten zeker niet onderdoen.

Een blauwe deken met disney figuurtjes uit de zee!

De jongens tegen de meisjes

Cliché maar waar. Paarden, hartjes en prinsessen zijn voornamelijk bij meisjes erg populair terwijl jongens eerder voor wat stoerdere opties gaan zoals een dekbedovertrek van hun favoriete voetbal- of basketbalclub.

Dit gezegd zijnde, vergeet niet dat er natuurlijk niets mis mee is als zoonlief net liever een prinses op zijn dekbedovertrek heeft of als je dochtertje liever elke avond met een blitse auto gaat slapen.

Related Posts